Szkolenie z zakresu znakowania żywności

Informacja uzyskana  od IGI Food Consulting
27 marca 2019 r.  w Warszawie ,  w Hotelu  Intercontinental  odbędą się praktyczne warsztaty :
„ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI 1169/2011″ aktualności, interpretacje, podejście inspekcji, przegląd orzecznictwa na podstawie przykładów z rynku.

W programie między innymi: 
▪zasady deklarowania podmiotów w oznakowaniu
▪odpowiedzialność za produkt z uwzględnieniem marek własnych
▪zasady tworzenia nazw żywności i składników
▪„Zdrowy produkt”, „na zdrowie”, „SUPERFOOD” – treści niespecyficzne (PRZYKŁADY)
▪Jak pochwalić się zmienionym (ULEPSZONYM) składem, zgodnie z przepisami?
Tylko do 28 lutego możliwość uzyskania rabatu.
Dla Członków KIGPR dodatkowa zniżka 5% 
Szczegóły na WWW.IGIFC.PL