📅 24 czerwca 2025 r. | godz. 9:00–12:00 | szkolenie on-line
📍Jakie informację muszą być umieszczone na butelkach w związku z systemem kaucyjnym?
📍Jakie są zasady znakowania marek własnych?
📍Czy można znakować wodę mineralną w głównym polu widzenia nazwą sieci handlowej?
📍Czy w wykazie składników napoju trzeba podać procesy jakim została podana NWM dodana jako składnik?
📍Czy na etykiecie wody musi znajdować się informacja o procesach technologicznych?
📍Czy na etykietach naturalnych wód mineralnych i źródlanych można umieszczać oświadczenia zdrowotne?
📍Kto w przypadku marki własnej sieci handlowej odpowiada za bezpieczeństwo i oznakowanie wody?
Na te i inne praktyczne pytania z codziennej pracy branży rozlewniczej odpowiedzą podczas szkolenia ekspertki prawa żywnościowego IGI FOOD LAW – Dr Izabela Tańska i Joanna Olszak
Szkolenie organizujemy wspólnie z Krajowa Izba Gospodarcza „Przemysł Rozlewniczy”.
To szkolenie to nie wykład – to odpowiedzi na konkretne problemy.
📌 Formularz zgłoszeniowy i szczegóły w komentarzu